INTRO. Începe aici

Bine ai venit la cursul de conversatie pentru incepatori Accesis "Bazele Conversației în Limba Germană "

Bazele Conversației în limba Germană (cu profesor nativ) cuprinde trei secțiuni:

  1. Socializează în Limba Germană (nivel A1-A2);
  2. Învață să Comunici în Situații Practice (nivel A2-B1);
  3. Limba Germană pentru Afaceri (nivel B1).


În acest curs vei învăța de la Tobias cum să porți conversații simple în limba germană. Fiecare lecție cuprinde expresii esențiale, quizz-uri și exerciții practice care te vor ajuta să asimilezi ce ai învățat în lecția respectivă. Cursul este structurat în jurul funcțiilor lingvistice, ca de exemplu: cum să refuzi, cum să soliciți sprijinul, cum să exprimi preferințe, etc. Vei avea o gamă largă de subiecte pe care le poti aprofunda in functie de ce te intereseaza.

Vei observa cum, fără să studiezi gramatica, vei asimila intuitiv structuri lingvistice pe care apoi le vei putea aplica în alte contexte conversaționale din ce în ce mai complexe.

Ca să evoluezi cât mai repede, îți sugerăm să-ți faci un caiet de lucru pe care să scrii cuvintele, frazele și expresiile iar apoi să le aprofundezi folosind metoda LISTA DE AUR pe care ți-o punem la dispoziție.


Ce cuprinde acest curs?

Acest curs include dialoguri care pot fi folosite în situații tipice de zi cu zi, pentru nivelurile A1, A2, B1

Ascultând și exersând împreună cu un vorbitor nativ, vei putea vorbi cu încredere, având siguranta pronunției corecte a frazelor si cuvintelor pe care le înveți.

Vei avea acces gradual la fiecare capitol in parte.

Haide să începem!

Complete and Continue