English Mastery - Curs Online

English Mastery este rezultatul a peste 12 ani de predare a limbii engleze in companii.

Iti garantam faptul ca know-how-ul pe care il vei dobandi dupa ce l-ai parcurs iti va oferi "the upper hand" in toate aspectele legate de invatarea limbii engleze.

Daca nu esti multumit/a, trimite-ne un e-mail in 15 de zile de la achizitie si iti vom returna intreaga suma. Fara intrebari, fara complicatii.

English Mastery se aseamana unui ghid care iti arata drumul cel mai scurt, echipamentul de care ai nevoie, refugii si ce poti face in momente de "restriste lingvistica", iti arata cum poti stapani momentele grele ale "suisurilor si coborasurilor limbii engleze"

English Mastery ofera toate instrumentele necesare celor care doresc sa continue studiul limbii engleze dar din anumite motive simt ca nu pot depasi un anumit prag.

Indiferent dacă vrei să înveți limba engleză pentru job, examene sau timp liber, vei vedea că nu trebuie să parcurgi un drum dificil pentru a ajunge să conversezi în engleză (structura curs mai jos)


Clientii care ne-au recunoscut expertiza si ne-au ales ca furnizor de cursuri de limba straina:Course StructureFrequently Asked Questions


Cand incepe si cand se termina cursul?
Cursul incepe odata cu inrolarea iar accesul dureaza un an de la data inrolarii. Este un curs self-paced, prin urmare il poti parcurge in ritmul propriu.
Cat timp am acces la curs?
Ai acces timp de un an de la data inrolarii. Daca doresti acces lifetime sau multi-user te rugam sa ne contactezi pe adresa [email protected]
Banii se restituie daca nu imi place cursul?
Ai 15 zile sa parcurgi cursul si sa te razgandesti. Nu ne dorim sa avem cursanti nemultumiti, insa daca din orice motiv nu consideri ca te ajuta informatiile cuprinse in curs, contacteaza-ne in acest rastimp si iti viram toti banii inapoi!

"Language is the road map of a culture. It tells you where its people come from and where they are going."

Rita Mae Brown

Get started now!